پایان ماموریت سفیر عراق در ایران نیویورک‌تایمز: سفر ترامپ به دهلی نو به دلیل از هم پاشیدن روابط میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر هند، لغو شد ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند

بولتون: ترامپ سال ۲۰۱۸ به خروج از ناتو نزدیک شده بود

مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا گفته دونالد ترام‍پ در سال ۲۰۱۸ به خارج کردن ایالات متحده از ائتلاف ناتو بسیار نزدیک شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در بخشی از دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا گفته او در سال 2018 در آستانه خارج کردن ایالات متحده از ائتلاف ناتو قرار داشته است.

 

جان بولتون که توسط ترامپ از سمتش اخراج شد درباره موضع‌گیری‌های اخیر رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره ناتو گفته سخنان او در ادامه سیاست‌هایی است که او به عنوان رئیس دولت دنبال می‌کند.

 

روز شنبه ترامپ گفت که در دوران ریاست‌جمهوری‌اش رهبر یکی از کشورهای عضو ناتو ز او پرسیده بود آیا واشنگتن از آن کشور یا سایر کشورهای عضو در برابر حمله روسیه محافظت خواهد کرد یا خیر؟ ترامپ گفت به این سوال اینطور پاسخ داده که چنانچه کشورها سهم خودشان از بودجه دفاعی را پرداخت نکنند روسیه را ترغیب خواهد کرد «هر بلایی که دلش خواست سر آنها بیاورد.»

 

بولتون گفت: «در نشست ناتو در سال 2018 او به خروج از ائتلاف ناتو بعد از اتمام نشست خیلی نزدیک شده بود. بنابراین، هر کدام از این حرف‌ها که الان 6 سال است دارند تکرار می‌شوند برای من یادآور این است که خروج از ناتو برای او بسیار جدی است.»

 

مشاور امنیت اسبق آمریکا گفت که ترامپ با مطرح کردن این سخنان به دنبال آن است که ناتو را تقویت نکند اما در عین حال، در حال بسترسازی برای خروج از ان هم هست. او هشدار داد که شهروندان آمریکا حرف‌های ترامپ را جدی نمی‌گیرند.

 

بولتون گفت: «وقتی ترامپ گلایه می‌کند که متحدان ناتو به اندازه کافی در خصوص مسائل دفاعی هزینه نمی‌کنند این گلایه‌ای برای تقویت ناتو نیست. او دارد از این گلایه‌ها به عنوان روشی برای جور کردن بهانه برای خروج از ان استفاده می‌کند.»

 

بولتون گفت ایده‌ای درباره اینکه خروج آمریکا از ناتو چه تبعاتی در پی خواهد داشت ندارد. او اضافه کرد که ایالات متحده رهبر ائتلاف ناتو است بنابراین خروجش از آن اثرات مرگباری برای آینده این ائتلاف در پی خواهد داشت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار